Mijn favorieten

Disclaimer

Auteursrecht
Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming, de op deze site getoonde gegevens te kopiëren, te wijzigen, te distribueren, te verspreiden, te decompileren of op andere wijze te gebruiken en / of te exploiteren. Het is slechts toegestaan om een hyperlink aan te brengen, indien daartoe voorafgaand schriftelijke toestemming is verleend.

Merkenrecht
Edwin van Vilsteren Makelaardij is een wettig gedeponeerd handelsmerk en mag niet door anderen worden gebruikt zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming per e-mailbericht van Edwin van Vilsteren Makelaardij.

Aansprakelijkheid
Ondanks de zorg die door Edwin van Vilsteren Makelaardij aan de correcte invoer van de gegevens besteedt wordt, kan Edwin van Vilsteren Makelaardij niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten en onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van www.evvmakelaardij.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Edwin van Vilsteren Makelaardij aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.
 
     

© 2019 Edwin van Vilsteren Makelaardij
Alle rechten voorbehouden